Recenzije Exmarka, Ferrisa, Dixie sjeckalice i Kubota komercijalnih kosilica s nultim okretanjem



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Između profesionalaca za njegu travnjaka i stručnjaka za vikend uobičajena je rasprava i često rasprava o tome koji je zaokret zapravo najbolji. Teme takvih razgovora uvijek uključuju brzinu, snagu, trajnost palube, cijenu i jamstvo. Iako će vam većina većih robnih marki reći da su "lider u industriji", malo tko ima sposobnost da ove četiri marke zaista budu lider u industriji.

U bilo kojem većem američkom gradu vidjet ćete kako se svaka od ovih marki vozi od dvorišta do dvorišta ili kako djeluje na pravi način ili medijano. Oni su neki od najjačih izbora u industriji, a vikend igraju igračke za neke koji nisu u toj industriji.

U nastavku ćemo razbiti snage i slabosti svake marke na temelju podataka o modelu. Također ćemo vidjeti kako se uspoređuju svaki njihov vodeći model gledajući njihovu konjsku snagu, brzinu i jamstvo.

1. Sjekač Dixie

U svijetu kosilica, posebno kosačica bez okretaja, nijedno ime nije veće ili mu se pridaje veća pažnja od imena Dixie Chopper. Dugo poznata kao jedna od najjačih i najbržih linija kosilica na tržištu, Dixie Chopper danas je jača nego ikad.

Dixie Chopper započeo je s radom kao prva kosilica s nulom za komercijalnu upotrebu 1980. godine u Indiani. Zapravo su se navikli na „prve“. 1987. postali su prvi koji su ugradili nehrđajući čelik za veću trajnost i predstavili prvi hidrostatički pogon u industriji. 1993. godine prvi su upotrijebili motor snage 150 KS, a zatim 1996. godine prvu kosilicu s "dva motora". Dixie Chopper također je na tržište predstavio prvu kosilicu za propan i prvi pogon na sva četiri kotača bez okretaja.

Excalibur, impresivni "industrijski" model DC-a, ima palubu oštrica do 74 inča, raspoloživ Vanguardov motor od 36 KS i može letjeti brzinom od 13 mph. Ovaj paket kosilica može kositi do 7,8 hektara na sat, pa se pitate što još u vezi s vašim vremenom.

Dixie Chopper također ima mogućnosti od stambenih do komercijalnih s motorima od 22 do 36 konjskih snaga i palubama od 42 do 72 inča i šetnjom od 32 do 44 inča.

Jedan od najboljih aspekata Dixie sjeckalice je njihov sustav bočnog pražnjenja / malčiranja. Jednostavnim povlačenjem ručice u bok možete otvoriti ili zatvoriti žlijeb, omogućujući vam lako upravljanje ispuštanjem.

Modeli Dixie Chopper uključuju:

  • Zee 2: Motor od 23 KS i paluba od 42 "do 54"
  • Magnum: Motori od 24 ili 25 KS i paluba od 50 do 60 inča
  • Blackhawk: Motori od 22 ili 24 ks i paluba od 48 do 60 inča
  • Orao: Motor od 27 KS i paluba od 54 "do 60"
  • Klasično: Motori od 27 do 36 KS i paluba od 50 "do 72"
  • Xcalibur: Motori od 31 do 36 KS i paluba od 60 "do 74"

2. Exmark Laser Z

Počevši od male zgrade u Beatrice, Nebraska 1982. godine, Exmark je uvijek bio profesionalna tvrtka za njegu travnjaka. Ubrzo nakon svog osnivanja, Exmark je počeo proizvoditi kosilice komercijalne klase i razvio je liniju kosilica bez okretaja koju široko koriste dvorišni profesionalci, komercijalni i stambeni. Linija Exmarks uključuje opcije za kosilice na propan, stražnje prazne palube, hodanje iza, stajanje i još mnogo toga.

Razine Exmarkovih vozača bez okreta uključuju Quest, izvrsnu komercijalnu opciju za vlasnike kuća, Radius i izvrsnu ergonomsku komercijalnu kosilicu, te Lazer Z, vodeću liniju Exmarka koju nazivaju "standardom izvrsnosti za komercijalne nulte brzine". okreće. "

Serija Lazer Z-X nudi od 48 do 72 palube sustav za gorivo, plin, dizel ili propan i novu ugrađenu inteligencijsku platformu RED Technology koja nadzire sustave na kosilici kako bi osigurala da radi s optimalnim performansama.

Exmark nudi kosilice širine palube od 34 do nevjerojatnih 96 inča. Također nude višestruku šetnju iza, stajanje i druge mogućnosti košnje.

Exmark kosilice dolaze u sljedećim modelima:

  • Potraga: 34 "do 60" palube
  • Radius: 48 "do 60" paluba
  • Lazer Z: 48 "do 96" paluba
  • Navigator: Palube od 42 "do 48"

Usporedba konjske snage, brzine i jamstva

MarkaKonjske snageUbrzatiJamstvo

Dixie Chopper

36 KS

13 mph

5 godina, 600 sati

Kubota

30,8 KS

10,6 mph

2 godine

Exmark

35 KS

11,5 mph

5 godina, 1.250 sati

Ferris

38 KS

12,5 mph

3 godine, 300 sati

3. Kubota

Kubota je osnovana u Japanu 1890. godine kao ljevaonica lijevanog željeza, izrađujući dijelove i cijevi od lijevanog željeza. Ubrzo nakon toga, Kubota je 1922. godine počeo proizvoditi motore na bazi ulja za poljoprivrednu uporabu. Kubota svoje proizvode nije donio u Sjedinjene Države tek 1969. godine, ali je brzo narastao do jedne od najvećih marki kosilica i traktora u SAD-u.

S 8 linija kosilica s nultim okretom snage od 19 do 32 konjskih snaga s palubama od 42 "do 72", Kubota nudi sve nule okretaje svake veličine. Uključuju modele početnika / vlasnika kuća, velike i male dizelske jedinice te modele sa svim dostupnim udobnostima stvorenja.

Glavni model Kubote bez okretaja, serija ZD1500, nudi dizelski motor snage 30,8 ks, zračno ovješeno sjedalo, podijeljenu prednju osovinu, mogućnost malčiranja, hidrauličko podizanje palube kosilice i još mnogo toga.

Kubota nudi kosilice bez okretaja s paketima motora od 19 do 32,5 konjskih snaga i širinom palube od 42 do 72 inča. Također imaju hodajuće stražnje dijelove, postolja i prednje kosilice.

Kubota modeli bez okreta uključuju:

  • Z100 (Kommander) serija: Motori od 21,5 do 25 KS
  • Z200 serija: Motori od 21 do 27 KS
  • Z300 serija: Motori od 23 do 32,5 KS
  • Z400 serija: Motori od 22 do 24 KS
  • Z700 serija: Motori od 22,5 do 25 KS
  • ZD1000 serija: Dizel motori Kubota od 19,3 do 21,6 KS
  • ZD1200 serija: 24,8 KS Kubota Diesel motor
  • ZD1500 serija: 30,8 KS Kubota Diesel motor

4. Ferris

Ferris Commercial Mowers počeli su kao proizvođač muznih mašina u saveznoj državi New York 1909. Predvidjevši kraj svoje industrije, 1980-ih počeli su dizajnirati i graditi robusnu komercijalnu kosilicu. Od tada je Ferris kupio Simplicity (vlasnik Snappera), a zatim Briggs & Stratton.

Ferris kosilice nude patentirani ovjes sjedala, širok raspon veličina palube (44 "do 72") i mnoštvo moćnih opcija motora, uključujući razne pogonske jedinice Briggs & Stratton poput Vanguarda "Big Block" od 38 KS, Caterpillar Diesela i Yanmara Dizel.

Ferris IS3200Z dolazi s Vanguard motorom i kosi brzinom do 12,5 mph. Također ima 3 godine / 300 sati jamstva i podizanje palube na nožni pogon što olakšava odabir visine rezanja poput kolača.

Ferris nudi kosilice s nula okretaja u donjim modelima:

  • F160Z: Kawasaki motor od 23,5 KS
  • F210Z: Kawasaki motor od 25,5 KS
  • IS600Z: Briggs & Stratton V-twin motor snage 25 KS
  • IS700Z: Briggs & Stratton V-twin motor snage 27 KS
  • IS2100Z: Vanguardov motor od 28 KS
  • IS2600Z: Yanmar Diesel motor od 24 KS
  • IS3200Z: Motor Vanguard Big Block od 37 KS
  • IS5100Z: Caterpillar Diesel motor od 33,5 ks

Izbor autora

Nakon vožnje na svakoj od njih, definitivno mogu reći da svaka ima različite snage. Ferris je vozio glatko, ugodno i podsjetio me na starog Snappera, što ima smisla. Nije bilo najbolje postavljeno, ali kad ste se navikli, bila je lagana vožnja. Exmark je bio dobra svestrana vožnja, ali vjerojatno je bilo najteže napraviti vlasište na skretanju ili brdu, što je izvrsno za komercijalne usluge.

Od četiri, dvije koje bih najviše preporučio bile bi Kubota i Dixie Chopper. Kubota nije najjednostavniji ili najbrži, ali po svojoj cijeni bila bi izvrsna kupovina za svaku novu uslugu ili vlasnika kuće koji traži jaču kosilicu. Sjeckalica je u osnovi brzi spremnik. Onaj na kojem sam bio nije bio najglađi, ali vjerojatno bi pomoglo snižavanje tlaka zraka u gumama. Ova je kosilica jaka i brza, izvrsna za velike račune i dugotrajna.

Pitanja i odgovori

Pitanje: Vlasnik sam kuće koja kosi 1 do 2 hektara. Koja je najbolja kosilica za novac?

Odgovor: Od marki spomenutih u mom članku, najviše bi vam trebala srednja klasa Kubota. Možete pogledati i kosilice Bad Boy.

Pitanje: Vlasnik kuće koji kosi 5 hektara "seoskog travnjaka" treba snagu, brzinu i vreću. Koja je najbolja kosilica za ovu situaciju?

Odgovor: Marka Kubota vjerojatno bi bila najbolja za vaše potrebe za snažnom verzijom vlasnika kuće s opcijom bagger.

ryan 24. kolovoza 2020 .:

Posjedujem poligon za vožnju s puno brda na sjeveroistoku Ohaja. rezati 2 do 3 puta tijekom sezone. što biste više voljeli u komercijalnim kategorijama?

Dennis 16. kolovoza 2020 .:

Imam sjeckalicu Dixie zee 2, sada sam ostao na cjedilu s jednim svornjakom koji ispadne i potpuno zaustavlja kosilicu, vraćen je s naslovom brave i uspijeva ispasti svakih šest mjeseci! Ovo je za kućnu upotrebu jedan travnjak jednom tjedno, jedan hektar. Shvaćam zašto su prestali poslovati, kupili potpuno nove, dogodilo se to prve sezone s manje od 30 sati na satu. Ovo je bila moja druga kupnja Dixie sjeckalice nikad više! Moj Craftsman traktor izdržao je 10 godina bez problema! Dobro razmislite prije nego što potrošite teško stečeni novac na ovu kosilicu!

Jamie 30. srpnja 2020 .:

Na tom fereisu postoji zatezna šipka na pogonskim remenima ako postoji opuštenost, pomislit ćete da remeni ne promiču .. podmažite oprugu puzanjem i zategnite nekoliko okretaja na zateznoj šipki i zavrtite je u tome što do sada niste stvarno uživali. Sa Ferrisom ima puno pokretnih dijelova, baš kao i automobilski dijelovi, služba vam nikad ne govori kada postoji usluga. Povrat i mjera. Vjerujte mi, naučio sam se.

Todd Miller 02. srpnja 2020 .:

Vlasnik sam kubote ZD 28 otprilike 12 godina i mislim da bi mogao izdržati još 12 i više, kupio sam ga rabljenog s oko 300 sati, posjedujem oko 13 najmova, trava brzo raste u Lousiani, ošišao sam kćer i sin, trenirajte terene za nogomet i bejzbol koji su uvijek bili u lošem stanju, kupio sam i prodao ladanjske domove gdje bi dom za koji je zabranjeno i trava bio viši od kosačice, imam pomoć obitelji s površinama s kojih je trava otišla siguran sam da svako tijelo ima svoje omiljene, ali ne bih riskirao ni s jednom kosilicom, znam da imam jednu od najboljih, nikad me nije iznevjerio, redovito održavanje je sve što sam učinio s njim, imam licencu mehaničar zrakoplovnih konstrukcija i pogonskih strojeva znam kvalitetu i relativnost, kubota to ima.

Opljačkati 16. lipnja 2020 .:

Morao bih reći nakon posjedovanja nekoliko nultih okretaja, moj Ferris IS3200 s 72 palube i 37HP EFI Vanguard zasad je najbolji. Pokosim preko 11 hektara grube konjske paše s nekoliko brda i puno ruta i stijena. Koristim ga za pašnjak i moj travnjak, to asa oboje.

Ocjena 4. svibnja 2020 .:

Ferris 3200z 61 ”paluba i Briggs od 37 KS najbolja je kosilica koju sam ikad posjedovao. Znam da je malo više od ubijanja, moje dvorište ima samo 5 hektara, ali nakon 2 godine košnje bez problema na njega sam stavio samo 70 sati i prvi put promijenio oštrice. Vjerovali ili ne, vrlo je štedljiv. Što se tiče cijene, dobivate ono što plaćate. Nečim jeftinim i dobijete smeće. Ne žalim što bih kupio istu kosilicu kad bih sve to morao ponoviti. Kupite ferris ako želite najbolje!

Patrick 22. travnja 2020 .:

Rick hanneman, Toro je vlasnik Exmarka. Exmark je luksuzni Toro.

Rick Hanneman 6. ožujka 2020 .:

Primijetio sam da toro uopće nitko nije spomenuo. Zašto?

Joe Lavergne 04. listopada 2019 .:

Svatko tko razmišlja o kupnji novog Okretaja nule mora ga preispitati. Novi model # 991145 Gravely Compact Pro 44 Commercial kosilica ima mnogo problema. Od lošeg konstrukcijskog dizajna do loših vješalica na palubi koje se lome i činjenice da su promijenili kosilicu sa stražnjih guma od 10 "na stražnje gume od 8", kosilica lakše klizi, čak i po suhom terenu. Zbog ovog je klizanja kosilica čak i skliznula u jarak, kada sam sjekao rub ceste, i ona se prevrnula !!!!! Jer se naziva komercijalnom kosilicom, NIJE JEDNA !!!!!

thomas pesacreta 29. rujna 2019 .:

Četiri vijka koji povezuju okvir s motorom na mojoj Ferrisovoj kosilici povukli su se i otpali. Je li to čest problem? U 4 godine moram zamijeniti 4 pogonska remena s manje od 220 sati rada. Prvi put nakon samo 11 sati rada !! Je li to čest problem? Želio bih kontaktirati Ferris i zatražiti povrat novca, ali oni nemaju fizičku adresu na koju bih mogao poslati ovjereni dopis. Zna li netko gdje mogu dobiti takvu adresu?

Trgovac 18. rujna 2019 .:

Otiđite do spartanske kosilice, nećete biti razočarani

Pj 11. kolovoza 2019 .:

Autor je očito pristran prema Kuboti. Najniže napajanje i najslabije jamstvo. Svima govori da idu samo jedan. Držat ću se exmark-a, ferrisa, Scag-a ili wright-a.

Joseph Davis (autor) s Floride 5. kolovoza 2019 .:

Krave ...

11 hektara održavanih u razmacima od 2-3 tjedna? Ozbiljno se nadam da to nije trava Bahia. Turf Tiger tvrtke Scag može se nositi s tom upotrebom. Ako imate ravnu travu, a nije bahija, tigar sa travnjakom od 72 inča presjeći će je oko 10-12 mph

Joseph Davis (autor) s Floride 05. kolovoza 2019 .:

Radimo na usporedbi koja uključuje ozbiljne i loše kosilice

Joseph Davis (autor) s Floride 5. kolovoza 2019 .:

Chaz, žao mi je što sam previdio tvoje pitanje. Jedino što znam je stari Hustler koji je nekad ponudio 36 ", ali vjerujem da je to prekinuto. Većina marki još uvijek nudi stand-on-ove na 36", ali nisam svjestan nijednog koji još uvijek nudi jednog u komercijalnoj liniji . Nekoliko u redovima vlasnika kuća.

Gregg ehrgood 13. srpnja 2019 .:

Pomislite da ste u paket mogli dodati GORNO.

utičnica 23. lipnja 2019 .:

Postoje li komercijalne kosilice bez okreta kojima nije potrebna trava strugana ispod palube pri svakoj košnji? Moj 61-inčni snapper pro se brzo puni

Nomoredixie 23. lipnja 2019 .:

Dixiechopper se isključio, ne kupujte, neće moći dobiti dijelove nakon što ponestane zaliha

Jim D. 9. lipnja 2019 .:

Moj sjeckalica Dixie nema bočnog nanosa na brežuljku s brda

Račun 26. svibnja 2019 .:

Kubota iz sljedećih razloga: Hladnjaci ulja na benzinskim motorima i tekućinski hlađeni dizel, izravni pogon s jednim remenom za održavanje (također se koristi za zaštitu pogonskog vratila u slučaju da udarite u nepomični predmet) hidraulični lift za njihove 7 i 8 mjerne palube (Čelik 3/16 "i 11/64") Izgrađena im dizalica (opcija) za brzo oštrenje oštrica. To su moji razlozi zbog kojih mi je Kubota najatraktivniji.

Zimzelen 21. svibnja 2019 .:

Trajekt? Exmark, sjeckalica Dixie i Kubota najbolji za mene

Wendy Bellin 15. svibnja 2019 .:

Možda biste trebali dvaput razmisliti o bivšem lazeru. Kupili smo jednu potpuno novu šipku koja je motor prošla 3 puta, ima samo 569 sati na njoj. Svaki put vodio sam veliku borbu s proizvođačem.

Aspida 5. svibnja 2019 .:

Treba pokositi 11 hektara seoske trave. Što je najbolje iz perspektive trajnosti

Larry 28. travnja 2019 .:

Koliko dobro ide exmark morer how up. Mislim 72 u lazeru s crvenom tehnikom. Trošak koji znam je visok, ali vremenski ono što moram znatiq

Lee 19. travnja 2019 .:

Već više od 24 godine bavim se održavanjem travnjaka i upotrijebio sam svaku marku kosilice vani, mogu vam garantirati da će Kubota spuštenih ruku ustati i držati se bolje od bilo koje od njih jer su Powerhouse. I uvijek kupite z700 seriju

hsharpe 14. travnja 2019 .:

Bavim se sječenjem travnjaka već 17 godina, cijelo vrijeme kada sam koristio Ferris kosilice imam 3100 s preko 2500 sati, a rezanje je jednako dobro kao kad sam ga kupio potpuno novi i imam je 2100, obje kosilice su kosilice od 61 inča, koštaju malo više, ali dobivate ono što plaćate, ali vrijede novca

Jim 10. travnja 2019 .:

Imam između 2 - 2,5 hektara trave koju kosim. Obično zaostajem u košnji u proljeće i jesen jer raste tako brzo i zbog vremenskih problema s poslom i u koliko sati padne mrak. Gledao sam Emark Laser Z-seriju sa sustavom palube od 52 inča i vrećama. To je velika investicija za uređenje travnjaka, ali želim nešto pouzdano, dugotrajno i brzo. Znam da ovaj stroj to može, ali pitam se je li pretjeran i preskup za ono što trebam. Želim ga koristiti otprilike 15-20 godina dok se ne povučem i ne želim se više petljati s tim. Misli ???

Rory 31. ožujka 2019 .:

Imam tvrtku za njegu travnjaka kojom djelujem šest mjeseci u godini. Treba mi mali zavoj. Trenutno imam 38 "John Deere lt155 kosilicu, ali moram je zamijeniti. Postoji samo nekoliko tvrtki koje proizvode palubu od 34" -36 ". Uglavnom Hustler koji ima raptor 36" i novu crticu 34 ". Također i exmark ima jednu manju. Moram proći kroz vrata. Moj Deere stane na većinu vrata i rijetko koristim svoju kosilicu.

Jack Wertenbach 28. ožujka 2019 .:

Skakavac predaje bolje od bilo kojeg od ovih

Clay Ross 25. ožujka 2019 .:

Pitanje: Koje od ovih marki kosilica s nultim okretajem imaju sve zavarene čelične kosilice i nisu žigosane?

ChazNelson 7. veljače 2019 .:

Bok, ne mogu pronaći moje pitanje. Možda niste pravilno poslali? Tražite vožnju na stilskoj kosilici koja može stati kroz vrata. I budite niskobudžetni. Sviđa nam se naša Tora, a naša komercijalna šetnja iza Obrtnika jako dobro prolazi. Većina naših travnjaka ima manje od 1 hektara. 2 mjesta su na 2 hektara. U članku se vidi samo jedan Exmark 34 ". Što se sugerira što može odgovarati manjim proračunima i ulazima koji će nam pomoći da brže završimo i zaposlimo više ljudi? Hvala

Dave 7. siječnja 2019 .:

Pozdrav, godinama se bavim travom. Farris sjajna kosilica, sve dok sustav ovjesa ne počne propadati $$$. Cijena Farrisa je također $$$. Označite dobar sveobuhvatan stroj. Nema iskustva s Dixie Chopperom, kažu da su najbrži, pa ne znam nijedno dvorište koje je dovoljno glatko da trči 13 mph. Godinama vodim Kubotu, 2 zd28, a sada vodim ZD331. 31hp dizel, više od 1300 sati. Sjekao sam oko 40 hektara tjedno. Sjajan stroj. Svi oni imaju problema, pogledajte usluge n koliko je dobar vaš prodavač. Samo moje mišljenje !!

Dave 03. listopada 2018 .:

Upravo sam kupio Kubota 1211 trocilindrični dizel i apsolutno mi se sviđa što je rezan 72 inča i posao brzo završava.

James 15. kolovoza 2018 .:

Victoria

osim ako vam traktor nije potreban u druge svrhe, užasno je kositi "travnjak" čak i sa završnom kosilicom. Manevriranje i košenje u blizini predmeta užasno je na traktoru u odnosu na dobar zaokret u nuli. Nabavite si Ferris rezanog 72 inča. Volim uglađeniju vožnju Ferrisa protiv tata Exmarka i mojih prijatelja Dixie Choppera. Rekao bih da se čini da se očevi Exmark glatko režu, ali opet je njegovo dvorište puno manje i ravno u odnosu na moje. Moj je više poput pašnjaka protiv travnjaka, ali počinje se izravnavati.

Joe Greene 6. kolovoza 2018 .:

Da odgovorim na oba pitanja, Larry, tvoj je exmark sasvim u redu. Ne treba se mijenjati. Victoria, uzmi traktor s završnom kosilicom. Bit će bolje za pašu.

Larrry Hughes 03. srpnja 2018 .:

Kod kuće kosim 4 hektara i imam komercijalnu parcelu od 2 hektara i 3 ili 4 dvorišta za najam. Košim ono što X Mark predlažete

Victoria Cannen 02. srpnja 2018 .:

Kosim 11 hektara pašnjaka koji se održava gotovo poput travnjaka. Što se preporučuje za nekoliko desetljeća upotrebe?


Gledaj video: The Exmark Stand-On Spreader-Sprayer - Part 1


Prethodni Članak

Što biste trebali znati o višenamjenskoj boji i temeljnom premazu

Sljedeći Članak

Neka vaš dom bude u obliku s jednodnevnim izazovima u neredu